Kinderplezier? Dit is de plek.

Zoetermeer is een stad vol met kinderactiviteiten, zowel binnen als buiten. Met talloze binnen- en buitenactiviteiten, van speeltuinen tot een heus videogame museum biedt Zoetermeer eindeloos plezier voor kinderen van alle leeftijden! Kom en ontdek het zelf!

SnowWorld Zoetermeer

Voor kinderen die dol zijn op wintersport of voor wie juist nog nooit op wintersport geweest is, is SnowWorld de ideale plek. Hier geniet je van een dag vol sneeuwpret, skiën of snowboarden op de indoor skipistes. Wist je dat deze indoor skipiste de steilste van Europa is? Dus voor de echte durfhals!

Ontdek meer

Nationaal Videogame Museum

Is jouw kind dol op spelletjes? Dan is het Nationaal Videogame Museum een aanrader! Met 231 speelklare spelcomputers, homecomputers en arcadekasten en 327 unieke speelplekken, is het museum de trotse eigenaar van de grootste arcade in Europa. Het biedt een historische reis door de evolutie van videogames, met interactieve displays en klassieke games om te spelen.

Ontdek meer

Speelbos De Balij

In dit avontuurlijke speelbos zijn heuvels, waterpartijen en boomstammen waarmee je over het water kunt. Je kunt er slingeren, klauteren en klimmen en ook lekker een balletje trappen en vliegeren op de grasvelden. Dus laat je kids lekker ravotten. Na een middagje in De Balijzijn ze gegarandeerd uitgeraasd!

Ontdek meer

Speelparadijs FunZone

Voor regenachtige dagen is FunZone de perfecte plek. Deze overdekte speeltuin biedt talloze klimtoestellen, trampolines en glijbanen waar kinderen (van 1 tot 14 jaar) naar hartenlust kunnen spelen. Met een speciale peuterzone vol zachte speeltoestellen en een ballenbak, kunnen de kleintjes veilig spelen en nieuwe vriendjes maken. Jij geniet ondertussen van een kopje koffie en een moment van rust maar natuurlijk kun je meespelen met je kroost.

Ontdek meer

Ayers Rock

Kruip in de huid van Tarzan of Jane en ga met de kids op avontuur bij Ayers Rock! Er zijn maar liefst 4 verschillende klimroutes met meer dan 20 verschillende obstakels, zoals ziplines, touwbruggen, klimnetten en evenwichtsbalken. NB! Toegang is vanaf minimaal 125 cm.

Ontdek meer

Stadsboerderij Het Buitenbeest en ‘t Geertje

Op deze gezellige stadsboerderijen maken kinderen kennis met verschillende (boerderij)dieren zoals schapen, kippen, cavia’s en konijnen. Ze kunnen ze voeren, aaien en misschien zelfs een ponyritje maken.

Ontdek meer

Gamecity Zoetermeer

Denk je dat jij de nieuwe Max Verstappen in huis hebt? Dan is Gamecity Zoetermeer the place to be. Naast karten biedt Gamecity ook lasergames, prison games, arcade games en mini-bowling. Zit het weer niet mee, dan vermaken jullie je zeker bij Gamecity!

Ontdek meer

Speelpark Ayers Rock

Naast het klimpark biedt Ayers Rock een buitenspeeltuin met klimrekken, trampolines en  een tokkelbaan. Kinderen kunnen hier lekker buiten spelen en in de zomer genieten van het zonnetje.

Ontdek meer