UITgelicht: Halloween vieren in Zoetermeer!

Zoetermeer is dé plek om samen Halloween te vieren en dat is niet zonder reden. Onze stad is al sinds 2017 de enige echte Halloweenstad van Nederland. Deze hele maand staat dan ook in het teken van leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd door heel de stad. Op deze pagina lees je waar er allemaal iets te doen is, op welke manieren je Halloween samen kunt vieren én waar het ooit allemaal is begonnen.

Griezelig UITeten met vrienden en familie

Proef de smaken van Halloween in één van de restaurants in Zoetermeer! In de laatste week van oktober kun je samen een hapje eten met een Halloween-twist. Zo volgen er speciale Halloween-menu's in restaurants waar je tussen het gegriezel door kunt aanschuiven. Houd de website van je favoriete eettenten in Zoetermeer in de gaten voor een spookachtige culinaire ervaring. 

UIT de spookachtige geschiedenis: waar het allemaal begon

Wat ooit begon als een idee dat in New York werd geboren, is uitgegroeid tot een van de meest spectaculaire evenementen in onze stad. Sinds 2017 is Zoetermeer zelfs de enige echte Halloweenstad van Nederland. We spraken met Mark Merckens, de drijvende kracht achter Halloweenstad Zoetermeer over de geschiedenis, het unieke karakter en de toekomstplannen van dit spookachtige evenement.

Lees het interview

Halloween shopping UITje in Zoetermeer

Bereid je voor op een spooktaculaire shopdag in Zoetermeer! Op zaterdag 28 oktober is het Halloween Shopping Day in het Stadshart. Zin om de laatste trends te shoppen of alvast inspiratie op te doen voor Sinterklaas- en kerstcadeaus? Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je in het winkelcentrum optredens, griezelige acteurs en versierde etalages verwachten. 

Hier winkel je met Halloween

Wat zijn jouw plannen?

Wat ga jij doen met Halloween? Laat het ons weten via onze social media kanalen met #Zoetermeerisdeplek en misschien komt jouw foto voorbij op ons account!