Denk mee over het Zoetermeer van toen, nu en straks

In het pand aan het Stadhuisplein is een tijdelijke pop-up expo 'ONS Zoetermeer - Toen, nu en straks' geopend. Deze tentoonstelling laat zien hoe Zoetermeer zich in de tijd heeft ontwikkeld en blijft ontwikkelen zodat Zoetermeer een stad blijft waar het fijn wonen, recreëren, werken en ondernemen is. In de expo kun je deelnemen aan allerlei activiteiten waarin jouw ideeën voor de stad centraal staan. We nemen je vast mee in aantal van de activiteiten die op de planning staan.

Lunchwandelingen

Komende tijd worden er lunchwandelingen georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen. Vrijdag 12 april staat er een wandeling van ongeveer 1,5 uur gepland waarbij een route wordt afgelegd langs historische highlights en de unieke binnenstad.

Meer informatie

Jouw Stad

Urban Art Studio organiseert meerdere keren creatieve workshops voor jongeren. Ook aanstaande vrijdagavond 12 april, staat de workshop Jouw Stad op het programma. Tijdens de workshop maak je een eigen poster en daarnaast wordt gesproken over wat Zoetermeer leuker zou maken of wat er ontbreekt voor jongeren. De workshop Jouw Stad is voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar oud.

Meer informatie

De Eregalerij

Tijdens De Eregalerij staan bezoekers in de spotlight. De inwoners van Zoetermeer geven een gezicht aan de stad en verdienen een podium. Welk verhaal over Zoetermeer wil je delen en wat is voor jou écht belangrijk in de stad. Wie wil mag gratis op de foto en krijgt zijn of haar portret mee naar huis. De Eregalerij staat gepland op 13 april en 4 mei.

Meer informatie

Meer informatie

De expo bezoeken kan ook buiten de geplande activiteiten om. Hij is elke woensdag, vrijdag en zaterdag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 uur. Benieuwd naar alle activiteiten? Neem dan een kijkje op www.uitagendazoetermeer.nl. Hier lees je meer over de data, tijden en activiteiten in de expo.

Meer informatie