EropUIT in mei: deze uitjes wil je niet missen!

Het festivalseizoen gaat van start, het zonnetje laat zich vaker zien en de UITagenda Zoetermeer staat vol met leuke activiteiten en evenementen. Dat betekent: eropUIT! Wij hebben alvast een aantal leuke tips voor mei verzameld, zodat je er een onvergetelijke maand van kan maken.

5 mei | Bevrijdingsfestival

Vier de vrijheid op 5 mei tijdens het Bevrijdingsfestival op de Markt, Nicolaasplein en het Oostwaarts met o.a. Qmusic The Party, dj Maurice, een onvergetelijke Coldplay- én ABBA tribute & een gezellig programma voor alle leeftijden. Neem vrienden en familie mee, want vrijheid vieren we samen!

Meer informatie

5 mei | Fascinating Jazz

Gooi de heupen los bij Fascinating Jazz, de gezelligste jazzclub van Nederland, volgens Stichting Zoetermeer Jazz. Ook deze eerste zondag van de maand verwelkomen we in het Golden Tulip Hotel prominente artiesten van zowel nationale als internationale bodem.

Meer informatie

11 mei | De Nederlandse dag van de Teckel

Zaterdag 11 mei organiseert ’t Dierenparadijs van 10:00 tot 16:00 voor de 11e keer de Nederlandse dag van de teckel in de Dorpsstraat met een teckelbraderie, speelplaats, stormbaan, fotoshoots en de grote groepsfoto om 12:00 bij het CKC.

Meer informatie

11 & 12 mei | Het Leven van Anderen

Wat doe je als je informatie hebt die iemand kan maken of breken? Scylla Theaterproducties speelt op 11 en 12 mei 'Het Leven van Anderen' in het Picasso Lyceum.

Meer informatie

18 mei | Oldtimerdag 2024

Geniet van oldtimers en ontspan op terrasjes tegen een decor van authentieke gevels tijdens Oldtimerdag 2024 in de Dorpsstraat. Voeg daar gratis kinderactiviteiten en muziek aan toe voor een perfecte familiedag. Ben jij erbij?

Meer Informatie

29 mei | Rumours ATL

Rumours ATL (USA) staat wereldwijd bekend als de beste Fleetwood Mac tribute band. Geen parodie, maar authentieke vertolkingen van monsterhits als ‘Everywhere’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Dreams’. Ben jij erbij in Poppodium Boerderij?

Meer informatie

31 mei t/m 2 juni | Zoetermeer Blues Festival

Beleef de sfeer van blues en meer op de 30ste editie van dit 3-daagse muziekevenement met een flinke dosis veelzijdig live entertainment op meerdere podia en bij horecagelegenheden in het centrum van de stad.

Koningsdag

De hele maand mei | Pop-up expo ONS Zoetermeer

Deze tijdelijke pop-up tentoonstelling aan Stadhuisplein 21 brengt de evolutie van Zoetermeer in beeld en toont aan hoe onze stad zich blijft ontwikkelen, met als doel een aantrekkelijke plek te zijn en te blijven voor wonen, recreatie, werk en ondernemerschap.

Meer informatie