Hier shop je in Valentijn sfeer

Een romantische verrassing voor Valentijnsdag? Laat jouw (geheime) liefde glunderen door een bosje bloemen, een lieve kaart, een cadeautje of een zelfgemaakte creatie. Ook lastminute scoor je nog iets liefs voor jouw Valentijn. Diverse winkelcentra en straten staan in de aanloop naar en op 14 februari in het teken van de liefde. Shoppen doe je deze dagen geheel in Valentijn sfeer.

Rokkeveen

Op 10 februari trakteert winkelcentrum Rokkeveen bezoekers van12:00 tot 16:00 uur op een heus Hartentrio. De dames spelen vrolijke muziek en er worden hart(elijke) traktaties uitgedeeld.

Dorpsstraat

Op 14 februari van 14:00 tot 16:00 uur tref je in de Dorpsstraat ware Harte Diefjes. Zij delen snoepjes en lieve berichtjes uit aan voorbijgangers. Love is in the air!

Winkelcentrum Meerzicht

Van 12:30 tot 14:00 en van 14:30 – 16:00 deelt een dame op stelten gratis rozen uit. Houd je hem zelf of geef je de bloem van de liefde cadeau?

Stadshart Zoetermeer

In aanloop naar Valentijnsdag deelt Stadshart Zoetermeer tal van tips om jouw Valentijn te verrassen. Wordt het een mooi cadeautje of toch een koffiedate? Liever samen snacken? Bram Ladage deelt van 12:00 tot 14:00 gratis Brammetjes uit, ofwel een goedgevulde puntzak friet.

Kijk voor meer inspiratie, tips en UITjes rond Valentijnsdag op www.uitagendazoetermeer.nl.