Leuke UITjes in februari!

Op de planken

Gluren bij de buren
Op 4 is het weer zover. Door heel Zoetermeer worden knusse huiskamers omgetoverd tot podia voor de meest uiteenlopende optredens. Ook op andere bijzondere plekken in de stad (o.a. CKC, Nationaal Videogamemuseum, Entree en Molen de Hoop) kun je optredens van lokale amateurkunstenaars bijwonen. In totaal zijn er meer dan 50 pop-up bühnes waar je geniet van toneel, diverse muziekgenres, koren, a capella, dans en nog veel meer. Optredens duren 30 minuten waardoor je veel verschillende locaties kunt bezoeken. Meer informatie over locaties, tijden en optredens vind je hier.

the Dutch Eagles

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon is de nieuwe show van the Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Meer informatie over dit concert en andere optredens in Poppodium Boerderij lees je hier.

Rayen Panday – Karma

De bekende cabaretier staat op 15 februari op de planken van het Stadstheater. Met zijn theatertour Karma reist hij momenteel door het land. De cabaretier belooft een show vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. “Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af”, aldus Panday. Op de website van het Stadstheater vind je meer informatie over deze en vele andere voorstellingen.

 

Voor jong en oud(er)

Baby- peuter- en kleutermarkt
Op 4 februari van 10:00 tot 13:00 uur vindt de jaarlijkse baby- peuter- en kleutermarkt plaats in de Forum bibliotheek. Kleine en grotere bezoekers wacht een mooi programma. Er zijn onder andere activiteiten als ‘dreumes-, peuter-, en kleuterdans, muziekklas (klap eens in je handjes), natuurlijk de Boekfiets en de theatervoorstelling ‘Loet krijgt een verrassing’ wordt opgevoerd. Ook kunnen kinderen zich laten schminken, op de foto met Chase van Paw Patrol en zijn er allerlei informatiekraampjes. Alle details lees je hier.

Ukkieconcert

Op zondag 11 februari organiseert CKC & partners weer twee heerlijke live-concerten voor dreumesen, peuters, kleuters en natuurlijk alle (groot)ouders die mee willen komen. De kinderen kunnen lekker op schoot luisteren of juist dansen en kruipen tussen de muzikanten en snuffelen aan de instrumenten. Alles kan en mag namelijk bij dit concert. Kijk op de website voor meer informatie.

Love is in the air

Natuurlijk is er tijdens de maand van liefde ook genoeg te beleven voor tortelduifjes. Houd deze pagina in de gaten voor de leukste tips. Kun je niet wachten? Neem dan vast een kijkje op de UITagenda.