Programma CKC & partners - vrijdag 12 januari

Er valt veel te beleven bij CKC & partners deze avond. Twee groepen van het Warm Water Jeugdtheater zullen een leuk optreden geven in de Theaterzaal, daarnaast zal Scylla Theaterproducties een angstaanjagend stuk spelen, geeft het ArchitecteurPunt een rondleiding over het CKC, wordt er een prachtig verhaal verteld door Castalia en kunnen we muzikaal genieten van ‘Wij van Fleur’.

ArchitectuurPunt Zoetermeer

We nodigen je uit voor een rondleiding door het opmerkelijke CKC & Partners-gebouw, het laatste werk van de in 1999 overleden architect Mart van Schijndel. Ontdek het architectonische uitgangspunt van 'Ayn', wat zowel oog als bron betekent, en ervaar de transformatie van het pand in 2018. Deze rondleiding belicht zowel het interieur als exterieur van het CKC & Partners-gebouw.
 

Tijd: 19.00 uur
Locatie: CKC & partners, Rondleiding

Scylla Theaterproducties: Slaap Lekker

In Slaap Lekker komen dromen tot leven - of zijn het toch nachtmerries? Ervaar het zelf tijdens dit woordenloos toneelstuk.

Tijd: 19.30 uur
Locatie: CKC & partners, 2.06

Kitty Legtenberg presenteert: Castalia

Dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van Castalia, een vertelvoorstelling die je meeneemt op een reis naar Asgard, gevuld met intrigerende verhalen uit de Noorse mythologie. Laat je meenemen door de kunst van het vertellen, gepresenteerd door twee meesterlijke verhalenvertellers.

Tijd: 20.00 uur
Locatie: CKC & partners, 2.06

Warm Water Jeugdtheater

De leerlingen van het Warm Water Jeugdtheater nodigen je uit om een kijkje te nemen in hun betoverende tussenpresentatie. Een showcase waarin de diverse facetten van theater samenkomen: zang, dans en acteren.

Tijd: 20.00 - 21.00 uur
Locatie: CKC & partners, Theaterzaal

Wij van Fleur: Nederlandse liedjes met een vleugje Frans

Maak kennis met de unieke muzikale wereld van "Wij van Fleur", twee getalenteerde dames met een heerlijk repertoire van Nederlandse liedjes, op smaak gebracht met een vleugje Frans. Leun achterover en geniet van een scala aan liedjes van bekende artiesten zoals Jacques Brel, Boudewijn de Groot, Brigitte Kaandorp, Toon Hermans, Yentl en De Boer, en Jules de Corte. Laat je meeslepen door dit muzikale verhaal, terwijl Fleur Tolman zorgt voor de pianobegeleiding.

Tijd: 20.30 uur
Locatie: CKC & partners, 2.06