Programma Stadstheater - woensdag 10 januari

Bekijk in de Grote Zaal van het Stadstheater optredens van Dansis, Kick’n Studio’s, B&M Entertainment en het Zoetermeers Mannenkoor. Maar mis ook niet vier dichters in de Kleine Zaal, de open mic-avond in het Theatercafé, de rondleiding van het ArchitecteurPunt en de prachtige exposities van Theemutsfeest en kunstenares Elise Eekhout.

Elise Eekhout: Beeldend Kunstenaar

Elise Eekhout: Beeldend Kunstenaar
Duik in de intrigerende wereld van letters met beeldend kunstenaar Elise Eekhout. Ze verweeft tekst en beeld op haar schilderijen, waarmee ze de kijker meeneemt naar de diepere betekenis achter de woorden. Ervaar de fascinatie van Elise voor letters en ontdek de verhalen die ze onthullen.

Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Stadstheater, Benedenfoyer

Charlotte Hensen: Theemutsfeest

Ontmoet Charlotte Hensen, de creatieve geest achter Theemutsfeest. Ze breit en haakt met de hand unieke theemutsen, elk volgens haar eigen ontwerp. Charlotte deelt graag haar passie door verschillende modellen te presenteren en een kijkje in haar creatieve proces te geven. Verlies jezelf in de wereld van Theemutsfeest en ontdek het ambacht achter deze unieke creaties.

Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Stadstheater, Benedenfoyer

ArchitectuurPunt

Ontdek het verhaal achter New Town Zoetermeer tijdens Route079, gepresenteerd door ArchitectuurPunt Zoetermeer. Op woensdag 10 januari 2024 bieden we een toffe rondleiding door het Stadstheater, waarbij we de uitdagingen van Artelier PRO, de architect achter het gebouw, bespreken. Het hoogteverschil en de perfecte integratie van de toneeltoren worden onthuld, zowel in het interieur als het exterieur. Mis deze kans niet om achter de coulissen te gluren!

Tijd: 19.15 uur
Locatie: Stadstheater, Rondleiding

Zoetermeers Mannenkoor

Het Zoetermeers Mannenkoor, onder leiding van Steven van Wieren, nodigt je uit om de rijke diversiteit van hun repertoire te ervaren. Van klassiek tot lichtere genres, het koor, begeleid door repetitor Patrick Hopper, brengt muziek tot leven. 

Tijd: 20.00 uur
Locatie: Stadstheater, Grote Zaal

ZAPP: Zoetermeer Artistic Poetry Performers

Ervaar de veelzijdigheid van 'thuis' door de ogen van vier unieke dichters: ZAPP, bestaande uit Zanyar, Kitty, Ilse en Aase, nemen je mee op een authentieke reis van poëzie en muziek. Laat je meevoeren door de unieke woordenstromen die elk hun eigen kijk op 'thuis' onthullen.

Tijd: 20.15 - 20.45 uur
Locatie: Stadstheater, Kleine Zaal

Storytellers: a night at the club

Geniet van de mooiste stemmen van Zoetermeerse talenten in dit doorlopende musicalconcert. Neem plaats in onze Broadway Speakeasy en geniet van een geweldige cocktail en mocktail. Op het podium treedt een groot aantal musicalzangers van Storytellers op, met schitterende musicalnummers uit shows als Les Miserables, Elisabeth, Cats en Frozen. Het programma loopt de gehele avond door, dus het is altijd een verrassing welke zanger je op het podium aantreft.

Tijd: 20.30 - 22.30 uur
Locatie: Stadstheater, Theatercafé

Kick'n Studios

Kick'n Studios is een plek waar je van jong tot oud en van beginner tot gevorderd niveau les kan volgen. Er zijn lessen in vele stijlen waaronder Hiphop, Streetdance, Ballet, Breakdance en Afro. Een studio waar iedereen er toe doet en we een echte family zijn. Enjoy the performances van onze Family!

Tijd: 20.30 uur
Locatie: Stadstheater, Grote Zaal

Dansis - A Fairy Dansis Tale

Dansis presenteert een betoverende samenvatting van hun voorstelling 'A Fairy Dansis Tale'. Bekende sprookjes en hun hoofdrolspelers passeren in rap tempo de revue, waardoor je een feest van herkenning beleeft met een verrassende twist. Laat je meeslepen door de magie van Dansis!

Tijd: 21.00 uur
Locatie: Stadstheater, Grote Zaal

B&M Entertainment: De hoogtepunten uit Doornroosje

100 jaar slapen? Dat kan nog wel héél even wachten. Beleef nog één keer wat magische momenten uit 'Doornroosje - de musical'. In een vogelvlucht nemen we je mee langs de muzikale hoogtepunten van dit betoverende sprookje. Speciaal voor iedereen die het gemist heeft of nog een keer wilt genieten van alle mooie momenten, dit is je kans!

Tijd: 21.15 uur
Locatie: Stadstheater, Grote Zaal