Op pad in maart: deze uitjes wil je niet missen!

De eerste bloemen staan in bloei en in de loop van de maand is de lente een feit. Ontwaak uit je winterslaap en trek er deze maand lekker op uit. We zetten vast een aantal leuke tips op een rij.

Bravo! Winterweek

Meer bewegen en nieuwe mensen ontmoeten? Dat kan tijdens de BRAVO! Winterweek. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart doe je gratis mee met bijvoorbeeld een proefles padel, tennis, free running of een mooie wandeling. De activiteiten zijn speciaal voor 55+'ers.

Meer informatie

Workshops Improvisatie theater

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar worden twee workshops Improvisatietheater georganiseerd door Wijck. Ben jij geïnteresseerd in theater, op het podium staan of wil jij je creatieve skills ontwikkelen?

Doe dan mee! Ter plekke worden personages en verhalen bedacht en worden de scenes gespeeld zonder voorbereiding. Plezier gegarandeerd! Je hebt geen (theater)ervaring nodig en de workshops zijn gratis. De workshops vinden plaats op dinsdag 5 maart en 12 maart van 19.00 tot 20.30 uur op de Carry van Bruggenhove 27 (Buurtvereniging De Hoveniers).

Meer informatie

Pluk & proefwandeling

Een Pluk & Proefwandeling is de perfecte manier om kennis te maken met een voedselbos. Een bos vol met bomen en planten waar je van kunt eten. Deze activiteit op 9 maart is in Voedselbos Benthuizen. Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers van eigen oogst. Je krijgt uitleg over het voedselbos en een uitgebreide rondleiding. De activiteit wordt afgesloten met een proeverij in de kapschuur of op het terras.

Meer informatie

Open Mic

Zin in een avondje lachen? Op vrijdag 15 maart vanaf 20:00 uur vindt er een open mic plaats in JJ Music House. Verwacht een gloednieuwe line-up met maar liefst 8 comedians, inclusief de Haarlemse comedian/cabaretier Cristian Pielich.

Meer Informatie

Vroeg pieken

Wil jij je weekend op vrijdagavond vroeg inluiden? Kom dan naar Vroeg Pieken! Je hoeft niet tot middernacht te wachten om te kunnen dansen op je favoriete nummers. Vroeg Pieken start 22 maart om 20:00 uur en zorgt ervoor dat je om 00.30u helemaal voldaan aan je weekend bent begonnen. Lekker vroeg losgaan op de door jou gekozen hitjes, want jij bepaalt welke nummers er bij Vroeg Pieken gedraaid worden. Ideaal toch?

Meer informatie