Zoetermeer Blues Festival 2024: een weekend vol bluesmuziek en gezelligheid!

Het Zoetermeer Blues Festival keert voor de 30ste keer terug naar Zoetermeer en belooft een mooie jubileumeditie te worden. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2024 zijn het Dorpscentrum, het Nicolaasplein en het Stadshart het podium voor gevestigde blues-giganten. Dit gratis toegankelijke festival wil je als muziekliefhebber niet missen.

Spectaculaire acts

Met meer dan 20 bands op het programma kun je ook dit jaar meerdere spectaculaire acts verwachten. Eén ding is zeker: het wordt een weekend vol muziek, talent, soul en goede vibes. Naast de geweldige muziek is er ook volop gelegenheid om lekker te eten en drinken terwijl je van de optredens geniet.

Programma

Op vrijdag 31 mei speelt het evenement zich in de avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Vlamingstraat en in het Stadshart. Tijdens deze Pub tour zullen vele bands te zien en te horen zijn. Op zaterdag 1 juni staan er van 15:30 tot 24:00 uur meerdere spectaculaire live-acts op de planning op twee grote podia op het Nicolaasplein. Van ‘Soul Survivors’, ‘Emily Hill’ en als afsluiter van de avond ‘Dizzy Man’s Band – the legacy’. Op zondag 2 juni is tussen 14:30 tot 20:30 het podium op het Nicolaasplein gevuld met grote namen uit de blues wereld, waaronder ‘Magic Frankie & The Blues Disease’ en ‘The Dynamics’. Deze dag wordt afgesloten met een spetterende show van ‘The Hillbilly Moonshiners’. Nog even verder feesten? Dit jaar is er voor het eerst een After party. Van 21:00 tot 24:00 uur wordt het Blues Festival goed afgesloten met band ‘The Rebound’ bij 1892 Eten & Drinken. 

30ste editie

Het Zoetermeer Blues Festival is al jaren een begrip in de stad. Benieuwd naar het verhaal achter het festival? Organisator Etiënne Bakker vertelt over het evenement van toen en nu.

Meer informatie