UITkijken naar Sinterklaas

De Goedheiligman is officeel in het land! Iets waar niet alleen de allerkleinsten, maar óók de allergrootsten elk jaar naar uitkijken. Gelukkig wordt de komst van Sint & Piet ook in 2023 weer gevierd in Zoetermeer. Bereid je voor op feestelijke activiteiten, lekkernijen en gezelligheid, want Sinterklaas vieren we natuurlijk samen!

Sinterklaaspret UITgelicht

Nadat de Sint is aangekomen, start op meerdere locaties in Zoetermeer het Sinterklaaspret. Om er zeker van te zijn dat je de leukste Sinterklaasuitjes voor heel het gezin niet hoeft te missen, hebben wij alvast een top 3 van Sint & Piet activiteiten voor je gemaakt.

1. Fotomoment met Sinterklaas

Kom op woensdag 22 & 29 november langs bij Bakkerij Pieterse in de Dorpsstraat en maak de dag van je kinderen compleet met een persoonlijke begroeting van Sinterklaas en de pieten. Het is de perfecte gelegenheid om samen op de foto te gaan met de Goedheiligman en zijn vrolijke gezelschap.

Meer informatie

2. Sinterklaasvaart 2023

Sinterklaas bezoekt op 25 november 2023 met zijn pieten Boerderij ’t Geertje op de Meervaarder. Kom verkleed of trek warme kleren aan, kom langs en vaar mee met Sint op de pakjesboot! Boerderij ’t Geertje organiseert het gehele weekend leuke activiteiten voor kinderen rondom Sinterklaas. Kom schoorsteen glijden, daklopen en wees een echte piet op de pietenbaan! 

 

Meer informatie

3. Schoentje zetten in de Bakkerij

Op zaterdag 25 november is het zover - neem je schoen mee en kom naar Bakkerij Pieterse. Versier je schoen tot de mooiste creatie en laat je verrassen door de lekkernijen die de bakkerspieten erin zullen stoppen.

Meer informatie

Samen eropUIT: déze Sinterklaas activiteiten mag je niet missen!

UITpakken voor pakjesavond: ‘Sinterklaas Shoppen’

Op 5 december vieren we ook in Zoetermeer pakjesavond! We knutselen surprises in elkaar, schrijven met veel creativiteit Sinterklaasgedichten en wisselen gezellig samen cadeaus uit. Op zondag 26 november kun je in het Stadshart van 12.00 tot 14.00 uur Sinterklaas Shoppen.

Op deze dag shop je niet alleen vóór Sinterklaas, maar misschien ook met Sinterklaas. Ja, dat lees je goed. Ook de Sint doet op 26 november nog zijn laatste inkopen. Spot je hem bij de kassa? Geef dan meteen je laatste wensen door, want wie weet slaat hij je cadeaus dan direct in bij één van de winkels in het Stadshart.

Bekijk het winkelaanbod

Sinterklaas-UITjes voor heel het gezin

Kunnen jouw kleintjes geen genoeg krijgen van alle activiteiten rondom de Goedheiligman? Houd dan onze UITagenda in de gaten. Deze wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe activiteiten en evenementen in onze stad. Zodra er nieuwe Sinterklaas activiteiten in Zoetermeer bij komen, verschijnen deze ook in onze agenda. Zo hoef je geen enkel Sinterklaas-uitje voor het gezin te missen!

Ga naar de UITagenda

Wat zijn jouw plannen?

Wat ga jij doen met Sinterklaas? Laat het ons weten via onze social media kanalen met #Zoetermeerisdeplek en misschien komt jouw foto voorbij op ons account!