Hartelijk bedankt voor je interesse in het plaatsen van evenementen en/of activiteiten op onze website.  

Om ervoor te zorgen dat alle evenementen soepel verlopen en goed zichtbaar zijn voor ons publiek, hanteren we enkele plaatsingsregels voor de aanmelding. Vooraf het plaatsen van je evenement of activiteit, is het raadzaam om de gebruikersregels goed door te nemen. Dit ten behoeve van het publiceren van je activiteit of evenement. 

Plaatsingsregels

Bij Bureau Citymarketing Zoetermeer zetten we ons in om de leukste evenementen en activiteiten van Zoetermeer in de schijnwerpers te zetten! Om ervoor te zorgen dat onze website voor iedereen interessant en toegankelijk is, delen we alleen publieke evenementen die openstaan voor alle Zoetermeerders. Besloten evenementen passen helaas niet binnen dit beleid, omdat we graag willen dat onze informatie relevant is voor iedereen.

Als je een evenement aanmeldt, zouden we het fantastisch vinden als je een levendige en passende foto meestuurt. Flyers komen op onze site niet zo goed tot hun recht, maar een mooie en passende afbeelding trekt zeker de aandacht en kan meer bezoekers naar jouw evenement trekken.

Verder is het belangrijk dat de evenementen die we plaatsen een duidelijke start- en einddatum hebben, aangezien we alleen tijdelijke activiteiten en evenementen promoten. Zo houden we iedereen op de hoogte van de leukste tijdelijke happenings in Zoetermeer. We spreken de doelgroep graag persoonlijk aan met 'je'. Het zou top zijn als je de tekst hierop kunt afstemmen.

Tot slot, we vinden het belangrijk om direct en persoonlijk met de doelgroep te communiceren. Daarom kiezen we ervoor om de doelgroep met 'je' aan te spreken. Het zou top zijn als je in de tekst hierop kunt letten.

We kijken uit naar je aanmelding en staan klaar om jouw evenement te laten schitteren op onze website!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op via het e-mailadres: ditisdeplek@zoetermeer.nl.  

Met vriendelijke groet, 
 
Bureau Citymarketing Zoetermeer 

Informatie over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Datum en tijd
Waar vindt het evenement plaats?
Contactinformatie
Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld.

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over het evenement contact met je opnemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.