Route079 komt terug!

Na een succesvolle eerste editie in januari, is Route079 in oktober weer terug van weg geweest! Met twintig programmaonderdelen en maar liefst 1.182 bezoekers was dit evenement begin van dit jaar dé plek om cultuur te ontdekken in onze stad. En dat gaan we dit najaar natuurlijk overtreffen.  Zet 21 t/m 27 oktober 2024 dus alvast in je agenda, want deze tweede editie wil je zeker niet missen!

Hét cultuur evenement van Zoetermeer

Route079 is een gratis evenement dat jou als cultuurliefhebber dé gelegenheid geeft om kennis te maken met, deel te nemen aan en verrast te worden door de Zoetermeerse cultuur. Van 21 t/m 27 oktober 2024 kun je weer een week lang de meest bijzondere Zoetermeerse talenten uit cultuurland ontdekken, door je eigen culturele route uit te stippelen. Jouw eigen programma, jouw eigen Route079!

Meld je aan als Zoetermeers talent 🎭
Zie jij jezelf als maker de volgende editie wel op het programma staan? Leuk! Volg ons dan op @uitagendazoetermeer op Instagram als je dat nog niet deed en stuur ons daar een DM met jouw verzoek. Wie weet, sta jij in oktober ook als Zoetermeers cultuurtalent op Route079!

Programma Route079

Was je er de vorige keer niet bij? Zó zag het toffe programma van Route079 er in januari uit:

Dinsdag 9 januari - CKC & partners

Dinsdag 9 januari - CKC & partners

In CKC & partners zal het 45-koppige Rijnlands Symfonie Orkest toegang geven tot een open repetitie.

Woensdag 10 januari - Stadstheater

Woensdag 10 januari - Stadstheater

Bekijk in de Grote Zaal van het Stadstheater optredens van Dansis, Kick’n Studio’s, B&M Entertainment en het Zoetermeers Mannenkoor. Maar mis ook niet vier dichters in de Kleine Zaal, de open mic-avond in het Theatercafé, de rondleiding van het ArchitecteurPunt en de prachtige exposities van Theemutsfeest en kunstenares Elise Eekhout.

Donderdag 11 januari - Nationaal Videogame Museum & Filmhuis Cameo

Donderdag 11 januari - Nationaal Videogame Museum & Filmhuis Cameo

Bekijk in het Stadstheater gratis de film ‘Mon Crime’ van filmhuis Cameo. En doe mee aan een ware MUZIEKBINGO! van B&M Entertainment in het National Videogame Museum.

Vrijdag 12 januari - CKC & partners

Vrijdag 12 januari - CKC & partners

Er valt veel te beleven bij CKC & partners deze avond. Twee groepen van het Warm Water Jeugdtheater zullen een leuk optreden geven in de Theaterzaal, daarnaast zal Scylla Theaterproducties een angstaanjagend stuk spelen, geeft het ArchitectuurPunt een rondleiding over het CKC, wordt er een prachtig verhaal verteld door Castalia en kunnen we muzikaal genieten van ‘Wij van Fleur’.

Zaterdag 13 januari - BaZtille & Kunstgarage Franx

Zaterdag 13 januari - BaZtille & Kunstgarage Franx

Bekijk overdag vele vormen van kunst tijdens de Open Atelierdag van Ateliers BaZtille. Ook deze avond staat de MUZIEKBINGO! van B&M Entertainment op het programma, maar dit keer bij kunstgarage Franx.

Zondag 14 januari - Bibliotheek Zoetermeer

Zondag 14 januari - Bibliotheek Zoetermeer

Kom op deze middag naar Bibliotheek Zoetermeer en luister naar een orkest met mooie zang van Greg & Baud Productions.

Volg de UITagenda Zoetermeer

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Route079 via @uitagendazoetermeer op Instagram & Facebook. Heb jij nog toffe beelden van de vorige editie? Deel deze dan met de hashtag #Route079! Zien we je in oktober?