Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Open dag bij Schietsportvereniging Zoetermeer (SVZ)

t/m 20 mei

Op Tweede Pinksterdag, 20 mei, staan de vrijwilligers van de schietsportvereniging klaar om je een indruk te geven van de schietsport tijdens de jaarlijkse open dag.

Je bent vanaf 12 uur welkom in de accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Op de schietbanen zullen leden actief be…

Op Tweede Pinksterdag, 20 mei, staan de vrijwilligers van de schietsportvereniging klaar om je een indruk te geven van de schietsport tijdens de jaarlijkse open dag.

Je bent vanaf 12 uur welkom in de accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Op de schietbanen zullen leden actief bezig zijn met hun sport en verdeeld over de dag worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines. In de verenigingshuiskamer vind je een overzicht van de door hen gebruikte sportattributen en kun je onder het genot van een kopje koffie napraten over de opgedane indrukken. Ook informatie over het lidmaatschap en wat er van jou als potentieel sportschutter wordt verwacht is hier te vinden. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Onder deskundige begeleiding, en vanaf 14 jaar, kun je met een luchtgeweer zelf ervaren wat de sportschutters zo bezighoudt.

Schietsportvereniging Zoetermeer is een van de ongeveer 680 verenigingen in Nederland die zich bezighouden met de schietsport en is aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie). Bij deze 680 verenigingen zijn meer dan 40.000 sportschutters aangesloten om de verschillende disciplines te beoefenen die de schietsport kent.

Prijzen

  • Gratis

Locatie